Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til mizzyProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til LatexfunProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til YouwishProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til Sublime81Profilbildet til BadboyProfilbildet til dogbayProfilbildet til Difference___Profilbildet til troendern93Profilbildet til Kate W
Profilbildet til chefdepommeProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til charlotee23Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til Caleron86Profilbildet til fadedProfilbildet til MariusProfilbildet til TigerProfilbildet til smoker;)Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til MizzyProfilbildet til PSYllonProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til El DiabloProfilbildet til Soffi

Tiiim

@tiiim
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Tiiim:Disse profilene har Tiiim besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje