Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til Mr.XProfilbildet til solaProfilbildet til urokraakeProfilbildet til MortenBProfilbildet til Par på camProfilbildet til mrtoreProfilbildet til windel999Profilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til lalaparProfilbildet til talkmanProfilbildet til LamatryneProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til PSYllonProfilbildet til KatherineProfilbildet til Mr BMW
Profilbildet til No StringsProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til xdresserProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til SpindelProfilbildet til ZizouProfilbildet til CharlesProfilbildet til Singel49Profilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til DrYvilProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til Flekka18Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til Lenemor

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje