Profilbildet til ExodiaProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til AsveigProfilbildet til jens41Profilbildet til HardRockProfilbildet til ErogenProfilbildet til KjellarProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til qwerty19Profilbildet til fotfetisjProfilbildet til Tobben28Profilbildet til RAPID4Profilbildet til InsomniaProfilbildet til Vildeee
Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til Dotto81Profilbildet til CdrypaProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til parivestProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til GiggSProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til SarlimeProfilbildet til Mystical34Profilbildet til bergen89Profilbildet til CleoProfilbildet til swedmanProfilbildet til RubberkingProfilbildet til Android

.Lisetv

@tina-tv
aktiv 5 år siden
Disse profilene har besøkt .Lisetv:Disse profilene har .Lisetv besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje