Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til monique tvProfilbildet til sweettortureProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til VictorProfilbildet til line tvProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til LatexleahProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til Kåt Mann for gift kvinne
Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til MatteStProfilbildet til simonaProfilbildet til StaaleProfilbildet til binittedal31Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til DorcasProfilbildet til nina1992Profilbildet til Bimann43Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til mrtoreProfilbildet til Toremann

.Lisetv

@tina-tv
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt .Lisetv:Disse profilene har .Lisetv besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje