Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til fridafridaProfilbildet til AndyrjProfilbildet til troendern93Profilbildet til runAProfilbildet til Stine1986Profilbildet til Torill1979Profilbildet til StaaleProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til Anne72Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til Suz
Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til BillProfilbildet til NallexyProfilbildet til AskimMannProfilbildet til lalaparProfilbildet til kaiasoProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til orphansProfilbildet til staalmannenProfilbildet til godheksaProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til leandroProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til Reina21Profilbildet til .LisetvProfilbildet til pierceddick

.Lisetv

@tina-tv
aktiv 4 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt .Lisetv:Disse profilene har .Lisetv besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje