Profilbildet til InnlandetProfilbildet til OdinProfilbildet til vekten75Profilbildet til CindyCDProfilbildet til bamsefarProfilbildet til Julie00Profilbildet til GoldenProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til MortenBProfilbildet til HommeProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til JiJiProfilbildet til henrkjarProfilbildet til IrenProfilbildet til par_30Profilbildet til Naturistmannen
Profilbildet til BottomProfilbildet til foresterProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til CleoProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til nattroseProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til silverProfilbildet til LizzyProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til buskerudProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til Reidar

.Lisetv

@tina-tv
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt .Lisetv:Disse profilene har .Lisetv besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje