Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til virtuveProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til carogirlProfilbildet til AlekProfilbildet til AndiiProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til RuienProfilbildet til Donatello21Profilbildet til freaky2Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til ToremannProfilbildet til StavangerM60
Profilbildet til GeiriProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til sweettortureProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til trannyboyProfilbildet til BjornchProfilbildet til mindwtoProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til På_søkProfilbildet til englevingerProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til PSYllon

.Lisetv

@tina-tv
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt .Lisetv:Disse profilene har .Lisetv besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje