Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til hawe35Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til leandroProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til bergenm30Profilbildet til CuckoldparetProfilbildet til MidasProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til Angel84Profilbildet til jens41Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til regntøymannProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtes
Profilbildet til ZeroProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til virtuveProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til NightdiverProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til SKubrickProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til @nn@Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til MizzyProfilbildet til MaykieProfilbildet til Sako

.Lisetv

@tina-tv
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt .Lisetv:Disse profilene har .Lisetv besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje