Profilbildet til MortenBProfilbildet til Julie00Profilbildet til ole322Profilbildet til carogirlProfilbildet til julieProfilbildet til carmellaProfilbildet til simonaProfilbildet til HexaProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til stor pungProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til LookmeProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til SandnesMann1
Profilbildet til fridafridaProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til jarlemannProfilbildet til Fin g30Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til Cato1977Profilbildet til monique tvProfilbildet til dp72Profilbildet til two-playfulProfilbildet til NinnaProfilbildet til Passivg19Profilbildet til Trheim1977Profilbildet til NikkiSissyProfilbildet til SiljeProfilbildet til ellen

.Lisetv

@tina-tv
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt .Lisetv:Disse profilene har .Lisetv besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje