Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til AlesioProfilbildet til talkmanProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til LamatryneProfilbildet til IronheartProfilbildet til Singel49Profilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til mann oslProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til LeticiaProfilbildet til sportfuckProfilbildet til RantazticProfilbildet til poffenProfilbildet til fintpar
Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til SpindelProfilbildet til kjelli77Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til MrbigProfilbildet til AvalonProfilbildet til ElyProfilbildet til BotanicalProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til VictorProfilbildet til Låtte

.Lisetv

@tina-tv
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt .Lisetv:Disse profilene har .Lisetv besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje