Profilbildet til parsøkersexProfilbildet til windel999Profilbildet til BergenoProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til bwillyProfilbildet til faithProfilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til ingoladProfilbildet til bad666boyProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til MaykieProfilbildet til LangbeinProfilbildet til Man30303Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til yanaProfilbildet til norseman9
Profilbildet til Ramp78Profilbildet til davidandreProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til RememBr83Profilbildet til ScorpionProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til Sea_sailorProfilbildet til SarlimeProfilbildet til Handyman31

.Lisetv

@tina-tv
aktiv 3 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt .Lisetv:Disse profilene har .Lisetv besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje