Profilbildet til Tobben28Profilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til Huldra89Profilbildet til BjoernProfilbildet til Matiine123Profilbildet til shaftyProfilbildet til MandrakeProfilbildet til Bimann43Profilbildet til qwerty19Profilbildet til JavhaxProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til GoldenProfilbildet til AngelManProfilbildet til C.lop14Profilbildet til par3427Profilbildet til kjelli77
Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til RomeoProfilbildet til runAProfilbildet til HebroProfilbildet til Matiine123Profilbildet til Handyman31Profilbildet til Just4youProfilbildet til ElleseusProfilbildet til bergen89Profilbildet til _riccovero_Profilbildet til Joey77Profilbildet til GhroltProfilbildet til MeeowProfilbildet til ErogenProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til Løvejenta

tina

@tina01love
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Good things Vis
Disse profilene har besøkt tina:Disse profilene har tina besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje