Profilbildet til Hemne72Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til RonnProfilbildet til BiparProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til shado33Profilbildet til GirlflowerProfilbildet til trisvikProfilbildet til ballderProfilbildet til AlexanderProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til latex66Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til trond`enProfilbildet til Høvikmann46
Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til yanaProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til ZaxProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til par_30Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til sola50Profilbildet til nattroseProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til blaithinProfilbildet til solaProfilbildet til Butt Farmer

tina

@tina01love
aktiv 3 år, 1 måned siden
Good things Vis
Disse profilene har besøkt tina:Disse profilene har tina besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje