Profilbildet til SkårnesProfilbildet til DragongirlProfilbildet til solaProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til Lars80Profilbildet til ValeriaProfilbildet til julieProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til Mass SageProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til Trh1980Profilbildet til karlaaProfilbildet til simonaProfilbildet til j18elverumProfilbildet til KvinnenProfilbildet til Anettele
Profilbildet til latex66Profilbildet til CharlesProfilbildet til par_30Profilbildet til sexfest3637Profilbildet til nymfodaleProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til carogirlProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til XenaProfilbildet til DionysusProfilbildet til 2KosProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til trisvikProfilbildet til Toremann

Tine cd

@tine-cd
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Tine cd:Disse profilene har Tine cd besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje