Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til wille455Profilbildet til sola50Profilbildet til mizzyProfilbildet til AngelManProfilbildet til LokerProfilbildet til Plu2Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til ToyenProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til Linda_25Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til miss76Profilbildet til m52a
Profilbildet til På_søkProfilbildet til ChivasProfilbildet til Tony21Profilbildet til northkickProfilbildet til GeiriProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til Latex50Profilbildet til sluggernProfilbildet til .LisetvProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til bamsefarProfilbildet til hawe35Profilbildet til RantazticProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til ThomasassProfilbildet til Bipar

Tine cd

@tine-cd
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Tine cd:Disse profilene har Tine cd besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje