Profilbildet til LadysmanProfilbildet til knny88Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til Linda_25Profilbildet til ZeroProfilbildet til Difference___Profilbildet til bwillyProfilbildet til CulprateProfilbildet til Leto78Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til Alexander44Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til Cd28Profilbildet til sexypar85Profilbildet til AfroMan
Profilbildet til AlekProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til Reina21Profilbildet til SammiProfilbildet til knutbrgProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til GeiriProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til DavinciProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til frekkis71Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til Singel49Profilbildet til MannValdres

TingTong

@tingtong
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt TingTong:Disse profilene har TingTong besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje