Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til BluwProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til .tvliseProfilbildet til NallexyProfilbildet til jente2011Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til ChivasProfilbildet til Reina21Profilbildet til beitoProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til toro60Profilbildet til OppeiNord
Profilbildet til stuve92Profilbildet til Cato1977Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til StianProfilbildet til Bimann43Profilbildet til leandroProfilbildet til BillProfilbildet til staalmannenProfilbildet til MartinosloProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til Singel49Profilbildet til agderProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til jenandProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til Ajscream

TingTong

@tingtong
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt TingTong:Disse profilene har TingTong besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje