Profilbildet til Siba44Profilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til MannValdresProfilbildet til stor pungProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til NyssaProfilbildet til LilliMyProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til Torill1979Profilbildet til Angel4uProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til Njord
Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til LeneaProfilbildet til sølProfilbildet til LizzyProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til maler.nProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til veilchenProfilbildet til JavhaxProfilbildet til elghode
  • 2 år, 8 måneder siden

    TingTong

    TingTong ble et registrert medlem 2 år, 8 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje