Profilbildet til stuve92Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til KarinagayProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til Tine cdProfilbildet til AzathothProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til Emiljepusiiii14
Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til KiwienProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til SarlimeProfilbildet til GiggSProfilbildet til Joachim*Profilbildet til EvensProfilbildet til Lez 40Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til golfbearProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til Per SProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til lauralove

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje