Profilbildet til faithProfilbildet til toro60Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til MariusProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til røyskattaProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til DavinciProfilbildet til Slave g23Profilbildet til gloria thomas
Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til AnetteleProfilbildet til 2KosProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til CharlesProfilbildet til LissaProfilbildet til burndocProfilbildet til Solros72Profilbildet til **WanjaProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til TranseMann30

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje