Profilbildet til RixnProfilbildet til BluwProfilbildet til .LisetvProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til staalmannenProfilbildet til stuve92Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til skurk3Profilbildet til ReidarProfilbildet til LærerenProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til Kalle2Profilbildet til BullseyeProfilbildet til -MissV-Profilbildet til Østfoldmann
Profilbildet til knny88Profilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til NettstedetProfilbildet til KarinagayProfilbildet til FinelineProfilbildet til NannaProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til charlotee23Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til C.lop14Profilbildet til XenaProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til Erik1337Profilbildet til Mehtevas
  • 2 år, 8 måneder siden

    TingTong

    TingTong endret profilbildet sitt 2 år, 8 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje