Profilbildet til Dotto81Profilbildet til agderProfilbildet til pia1975Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til VildeeeProfilbildet til petrus1956Profilbildet til NataProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til bergenm30Profilbildet til Klara31Profilbildet til Handyman40Profilbildet til LadyStarProfilbildet til DonGrisProfilbildet til GiggS
Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Toralf_89Profilbildet til CalaDorProfilbildet til ElyProfilbildet til miss76Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til JaNuSProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til nada000Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til KongenProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til IronheartProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til JoeyKrsand

TingTong

@tingtong
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt TingTong:Disse profilene har TingTong besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje