Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til latex66Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til NATURISTENProfilbildet til InnlandetProfilbildet til Oslo27Profilbildet til RuienProfilbildet til shaftyProfilbildet til ZeroProfilbildet til AnMy99Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til Haakon92Profilbildet til foresterProfilbildet til trollmor;)))
Profilbildet til ChivasProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til skurk3Profilbildet til AvalonProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til LangbeinProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til ZizouProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til SnæxProfilbildet til westpar76Profilbildet til No StringsProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til Man30303Profilbildet til davidandreProfilbildet til EmmaOlsen

TingTong

@tingtong
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt TingTong:Disse profilene har TingTong besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje