Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til zethProfilbildet til PhenrikProfilbildet til coolchic101Profilbildet til MidasProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til HazeProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til RogermadsProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til j18elverumProfilbildet til Mr.Alphaguy
Profilbildet til orro75Profilbildet til dewill77Profilbildet til LadysmanProfilbildet til toro60Profilbildet til BillProfilbildet til sølProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til JosepProfilbildet til ArconadaProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til LissaProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til Ayakachan

TingTong

@tingtong
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt TingTong:Disse profilene har TingTong besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje