Profilbildet til SnæxProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til SwededarterProfilbildet til AndroidProfilbildet til TigerProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til BiparProfilbildet til **WanjaProfilbildet til bamsefarProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til Reina21Profilbildet til XjanneProfilbildet til SussProfilbildet til HommeProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til Trh1980
Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til sweden boyProfilbildet til skurk3Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til h_frodeProfilbildet til Anne72Profilbildet til pytagorasProfilbildet til NightdiverProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til davidandreProfilbildet til synnyProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til LilliMy

TingTong

@tingtong
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt TingTong:Disse profilene har TingTong besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 timer, 2 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 timer, 2 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje