Profilbildet til StaaleProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til AndyrjProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til foresterProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til babybooProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til LamatryneProfilbildet til nelg90Profilbildet til Oslo27Profilbildet til SKubrickProfilbildet til Buffy93Profilbildet til vannmann1987
Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til søker sexProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til Linda_25Profilbildet til GoldenProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til regntøymannProfilbildet til Dotto81Profilbildet til knny88Profilbildet til bergenm30Profilbildet til TheRose49Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til ThomasassProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til Harstad_bi_34

TingTong

@tingtong
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt TingTong:Disse profilene har TingTong besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 15 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 15 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje