Profilbildet til superteddProfilbildet til badboy1986Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til TuttaProfilbildet til Geirern92Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til TranseMann30Profilbildet til chipProfilbildet til nina1992Profilbildet til knutbrgProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til SupermannProfilbildet til ElinesProfilbildet til DemonMaggoy
Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til DodraugenProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til uzi69Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til EscobarProfilbildet til carogirlProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til elghodeProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til mark04Profilbildet til Erik1337

Tinkerbell

@tinkerbell
aktiv 1 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Tinkerbell:Disse profilene har Tinkerbell besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje