Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til poopITboyProfilbildet til komigje69Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til SvantepriProfilbildet til bergenm30Profilbildet til Tony21Profilbildet til ZeroProfilbildet til sola50Profilbildet til MortenBProfilbildet til afrikarProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til Par i Aust Agder
Profilbildet til NinnaProfilbildet til Slave g23Profilbildet til coolchic101Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til Donatello21Profilbildet til @nn@Profilbildet til jeanettekProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til Angel4uProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til DragongirlProfilbildet til AnetteleProfilbildet til KristiansenProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til sjømann

Tinkerbell

@tinkerbell
aktiv 1 år siden
Disse profilene har besøkt Tinkerbell:Disse profilene har Tinkerbell besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje