Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til NannaProfilbildet til CdrypaProfilbildet til XenaProfilbildet til LokerProfilbildet til par3427Profilbildet til maritaProfilbildet til NordlandProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til Hulder1Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til lalaparProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til YouwishProfilbildet til jente2011Profilbildet til naughtyboy23
Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Sublime81Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til bwillyProfilbildet til Anne72Profilbildet til Hemne72Profilbildet til SjtProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til hank95Profilbildet til sola50Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til AskimMannProfilbildet til CandyCrush

Tinkerbell

@tinkerbell
aktiv 9 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Tinkerbell:Disse profilene har Tinkerbell besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje