Profilbildet til Leto78Profilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til babybooProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til EmmelieKKProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til NordJente90Profilbildet til TranseMann30Profilbildet til IntrMannProfilbildet til AlexanderProfilbildet til Modesty56Profilbildet til carogirlProfilbildet til CharlesProfilbildet til Gutt 94
Profilbildet til claireProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til hgsd1Profilbildet til binittedal31Profilbildet til MehtevasProfilbildet til MortenBProfilbildet til slaviProfilbildet til latex66Profilbildet til IngunnProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til line tvProfilbildet til nada000Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til Blondetruser

Tinkerbell

@tinkerbell
aktiv 6 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Tinkerbell:Disse profilene har Tinkerbell besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje