Profilbildet til godsg1Profilbildet til slaviProfilbildet til xdresserProfilbildet til KogKProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til Slave g23Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til HexaProfilbildet til LatexfunProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til Roger84Profilbildet til MehtevasProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til AfroManProfilbildet til EmmelieKK
Profilbildet til Hemne72Profilbildet til IronheartProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til SammiProfilbildet til StaaleProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til SkårnesProfilbildet til AlexanderProfilbildet til Erik1337Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til ArousalProfilbildet til brollProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)

Kvinnen

@tissetrengt
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kvinnen:Disse profilene har Kvinnen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje