Profilbildet til runAProfilbildet til YongProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til mark04Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til freezinProfilbildet til KristiansenProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til RuienProfilbildet til RubberkingProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til parivestProfilbildet til fridafridaProfilbildet til sverre89Profilbildet til Løvejenta
Profilbildet til Kas=)Profilbildet til LarsnProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til BittenProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til ak00nProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til VildeeeProfilbildet til SnæxProfilbildet til KosMusProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til Erik1337Profilbildet til line tvProfilbildet til Reisende40Profilbildet til førdeparetProfilbildet til oslogutt995

Kvinnen

@tissetrengt
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Kvinnen:Disse profilene har Kvinnen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje