Profilbildet til MarwinProfilbildet til NightdiverProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til pia1975Profilbildet til kennethProfilbildet til ElinesProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til LangbeinProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til KongenProfilbildet til treff hedmarkProfilbildet til geddimannProfilbildet til LadyStarProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til LilliMy
Profilbildet til ak00nProfilbildet til LizzyProfilbildet til BillProfilbildet til moss73Profilbildet til smoker;)Profilbildet til RomeoProfilbildet til NordJente90Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til StavangerProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til jente2011Profilbildet til Angel4uProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til MuscleDomProfilbildet til MellaKristin

Kvinnen

@tissetrengt
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kvinnen:Disse profilene har Kvinnen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje