Profilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til SupermannProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til MeeowProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til EvensProfilbildet til LenemorProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til apeeassProfilbildet til KoseGutt89
Profilbildet til MissyMooProfilbildet til jente2011Profilbildet til RogermadsProfilbildet til SportoguyProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til sverre89Profilbildet til lovebbwProfilbildet til Mass SageProfilbildet til bby123Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Helene89Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til MizzyProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til IsDronninga47

Tøff1

@toffe34
aktiv 5 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Tøff1:Disse profilene har Tøff1 besøkt:
 • 5 år, 5 måneder siden

  Tøff1

  Tøff1 la inn en oppdatering i gruppen Hjelp 5 år, 5 måneder siden

  Hei! Jeg har registrert meg og fått bekreftelse, men det står bare at jeg er “banned” Hva er dette??

  • Sako 5 år, 5 måneder siden

   Hvilken nettlevrandør har du? Kan være om du kjører ICE f.eks så har mange samme IP-adresse som er lik, er andre som har opplved dette!

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje