Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til PSYllonProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til Klar 79Profilbildet til TheMissProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til JontassProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til Helene89Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til MelekProfilbildet til Bergeno
Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til Osl38Profilbildet til På_søkProfilbildet til Sublime81Profilbildet til DavinciProfilbildet til gutt1981Profilbildet til sweettortureProfilbildet til stor pungProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til Nic94Profilbildet til StreetgirlsProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til MartinosloProfilbildet til Lissa

Tomas89bergen

@tomasbergen
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Tomas89bergen:Disse profilene har Tomas89bergen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje