Profilbildet til sexfest3637Profilbildet til ChivasProfilbildet til Grom87Profilbildet til bakerProfilbildet til bwillyProfilbildet til vickycdProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til SammiProfilbildet til MeeowProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til Plu2Profilbildet til TheMissProfilbildet til Leto78Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til røyskattaProfilbildet til pitt76
Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til ChrisCProfilbildet til krsflortProfilbildet til NettstedetProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til Plu2Profilbildet til MILFogDILFProfilbildet til TingTongProfilbildet til coolchic101Profilbildet til Geirern92Profilbildet til **WanjaProfilbildet til nelg90Profilbildet til DragongirlProfilbildet til SarlimeProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til Zizou
  • 1 uke, 3 dager siden

    Tombe

    Tombe ble et registrert medlem 1 uke, 3 dager siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje