Profilbildet til stor pungProfilbildet til m52aProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til KarinagayProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til snirlenProfilbildet til MolliProfilbildet til monique tvProfilbildet til BotanicalProfilbildet til Slave g23Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til NeonProfilbildet til JontassProfilbildet til JaNuS
Profilbildet til parivestProfilbildet til par_30Profilbildet til AlexanderProfilbildet til NightdiverProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til Bimann43Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til GoldenProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til staalmannenProfilbildet til h_frode

vekten75

@tommy75
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt vekten75:Disse profilene har vekten75 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje