Profilbildet til cat68Profilbildet til UerfarenProfilbildet til temptationProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til troendern93Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til RosjerProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til skurk3Profilbildet til badboy1986Profilbildet til Tabbe
Profilbildet til SnæxProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til JustinProfilbildet til oslokosProfilbildet til MoaProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til westpar76Profilbildet til SkårnesProfilbildet til ExosProfilbildet til AlekProfilbildet til Sonny55Profilbildet til EvensProfilbildet til Tegner Kvinner

vekten75

@tommy75
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt vekten75:Disse profilene har vekten75 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje