Profilbildet til Lica89Profilbildet til afrikarProfilbildet til Just4youProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til AndiiProfilbildet til joniProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til freezinProfilbildet til PhenrikProfilbildet til Modesty56Profilbildet til KristiansenProfilbildet til SnæxProfilbildet til .LisetvProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til EmmaEE
Profilbildet til virtuveProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til Joachim*Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til DavinciProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til yanaProfilbildet til IronheartProfilbildet til Ready4funProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til tronderpar91Profilbildet til MizzyProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til PhenrikProfilbildet til Fin g30

vekten75

@tommy75
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt vekten75:Disse profilene har vekten75 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje