Profilbildet til bbck osloProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til Leto78Profilbildet til foresterProfilbildet til superteddProfilbildet til synnyProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til vekten75Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til pvcloveProfilbildet til ElyProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til Kate W
Profilbildet til pvcloveProfilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til virtuveProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til ellenProfilbildet til nafaProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til JM28Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til røyskattaProfilbildet til Insomnia

Tommyb

@tommyb
aktiv 10 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Tommyb:Disse profilene har Tommyb besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje