Profilbildet til sola50Profilbildet til Helene89Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til OsloG21Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til sverre89Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til dewill77Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til BecksProfilbildet til mrroyalProfilbildet til ReidarProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til mark04Profilbildet til KoseGutt89
Profilbildet til Klara31Profilbildet til JustinProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til leandroProfilbildet til urokraakeProfilbildet til SvetikProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til nelg90Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til KennethR88Profilbildet til ElinesProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til stianogvicky

Tommyb

@tommyb
aktiv 2 år siden
Disse profilene har besøkt Tommyb:Disse profilene har Tommyb besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje