Profilbildet til ArconadaProfilbildet til Klar 79Profilbildet til TingTongProfilbildet til Singel49Profilbildet til Angel4uProfilbildet til PSYllonProfilbildet til Kate WProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til ElleseusProfilbildet til dogbayProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til Fin g30Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til **Mrs.Mathea
Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til FreshnessProfilbildet til Joey77Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til KennethR88Profilbildet til Ready4funProfilbildet til TearyProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til TheRose49Profilbildet til just myselfProfilbildet til xtrProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til .transe oslo 47

Tommyb

@tommyb
aktiv 2 år siden
Disse profilene har besøkt Tommyb:Disse profilene har Tommyb besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 3 timer, 4 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 3 timer, 4 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 1 måned, 3 uker siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje