Profilbildet til Haakon92Profilbildet til mrroyalProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til DavinciProfilbildet til vårkåtProfilbildet til **WanjaProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til shado33Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til Mass SageProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til NylongummiProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til NordlandProfilbildet til windel999
Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til RogermadsProfilbildet til MikeProfilbildet til chipProfilbildet til KospieProfilbildet til KimmernProfilbildet til julieProfilbildet til kmfantProfilbildet til SarlimeProfilbildet til Fin g30Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til two-playfulProfilbildet til KiwienProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til Savannah2581
  • 4 dager, 4 timer siden

    toms

    toms ble et registrert medlem 4 dager, 4 timer siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje