Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til LamatryneProfilbildet til XjanneProfilbildet til MortenBProfilbildet til Julie00Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til simonaProfilbildet til LilliMyProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til BullseyeProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til fridafridaProfilbildet til Freddyfe
Profilbildet til Linda_25Profilbildet til Kåt Mann for gift kvinneProfilbildet til stian93Profilbildet til binittedal31Profilbildet til KalleNavnProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til dogbayProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til ElyProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til NinnaProfilbildet til krsflortProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til buskerudProfilbildet til knny88

Tony21

@tony21
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Tony21:Disse profilene har Tony21 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje