Profilbildet til SussProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til dogbayProfilbildet til KiwienProfilbildet til ElleseusProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til temptationProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til .LisetvProfilbildet til DorransProfilbildet til joniProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til spaceorchestra
Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til JupiterProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til SnæxProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til LarsnProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til BiTrineProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til Lez 40Profilbildet til kennedy85Profilbildet til .tvlise

Tony21

@tony21
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Tony21:Disse profilene har Tony21 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje