Profilbildet til ShjalomProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til DonGrisProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til chipProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til TheRose49Profilbildet til regntøymannProfilbildet til Handyman40Profilbildet til L_KProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til Homme
Profilbildet til PSYllonProfilbildet til nafaProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til AndyrjProfilbildet til Trh1980Profilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til LangbeinProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til davidandreProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til stor pungProfilbildet til sweettortureProfilbildet til bakerProfilbildet til DetteErMeg

Tony21

@tony21
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Tony21:Disse profilene har Tony21 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje