Profilbildet til stian93Profilbildet til SuzProfilbildet til someboyProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til johnrunProfilbildet til SoffiProfilbildet til bergenm30Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til JosepProfilbildet til CindyCDProfilbildet til virtuveProfilbildet til veilchenProfilbildet til MartinosloProfilbildet til VildeeeProfilbildet til CulprateProfilbildet til nattrose
Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til eddi1000Profilbildet til AyakachanProfilbildet til Ready4funProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til C.lop14Profilbildet til beitoProfilbildet til Haakon92Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til LadysmanProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til xantippeProfilbildet til Thea92Profilbildet til HommeProfilbildet til Goldfingermann1

Tony21

@tony21
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Tony21:Disse profilene har Tony21 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje