Profilbildet til VigdisProfilbildet til jeanettekProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til AlexanderProfilbildet til golfbearProfilbildet til solaProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til Bimann43Profilbildet til HighEndSubProfilbildet til AlekProfilbildet til ninatvProfilbildet til modoulaminjammeh
Profilbildet til AvalonProfilbildet til SkårnesProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til TheRose49Profilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til hgsd1Profilbildet til Leto78Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til BillProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til Goodgirl-GoneBAD

Tony21

@tony21
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Tony21:Disse profilene har Tony21 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje