Profilbildet til ToyenProfilbildet til ElinesProfilbildet til AmpriProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til johnrunProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til kennethProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til TabbeProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til i love boysProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til SKubrick
Profilbildet til FreshnessProfilbildet til StianProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til hotnoProfilbildet til skurk3Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til ChrisCProfilbildet til slaviProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til eddi1000Profilbildet til kajabiProfilbildet til Kas=)Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til godsg1

Tony21

@tony21
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Tony21:Disse profilene har Tony21 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje