Profilbildet til sisunorProfilbildet til henrkjarProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til NordJente90Profilbildet til nafaProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til windel999Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til ArconadaProfilbildet til RosjerProfilbildet til NannaProfilbildet til GhroltProfilbildet til 2KosProfilbildet til petzlProfilbildet til petrus1956
Profilbildet til angelica96Profilbildet til KjellarProfilbildet til PSYllonProfilbildet til eddi1000Profilbildet til talkmanProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til MatteStProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til kennedy85Profilbildet til Cato1977Profilbildet til Giftparnord50Profilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til Trappani89Profilbildet til fintparProfilbildet til uzi69Profilbildet til Chatrinetv

Badboy

@toony
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Badboy:Disse profilene har Badboy besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje