Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til DodraugenProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til RockDudeProfilbildet til XenaProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til burndocProfilbildet til Nic94Profilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til Linda_25Profilbildet til BadboyProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til Teary
Profilbildet til Linda_25Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til GoldenProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til toro60Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til elghodeProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til StavangerProfilbildet til Nina18Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Kas=)Profilbildet til MissProfilbildet til GiggS

Badboy

@toony
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Badboy:Disse profilene har Badboy besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje