Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til Geirern92Profilbildet til SoffiProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til SakoProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til Tara84Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til KjellarProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til KiwienProfilbildet til lauraloveProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til Trappani89Profilbildet til Trheim1977
Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til runAProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til sola50Profilbildet til HommeProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til Helene89Profilbildet til JimBodenProfilbildet til LathamsProfilbildet til Geirern92Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til sisunorProfilbildet til Gutt20sør

Badboy

@toony
aktiv 4 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Badboy:Disse profilene har Badboy besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje