Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til Skeva91Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til golfbearProfilbildet til maritaProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til LilliMyProfilbildet til sjømannProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til Molli
Profilbildet til fintparProfilbildet til norseman9Profilbildet til MasterbodøProfilbildet til PlatinumProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til TingTongProfilbildet til pierceddickProfilbildet til ReidarProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til førdeparetProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til sverre89Profilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til BiparProfilbildet til DOMINANT

Tordenspyd

@tordenspyd
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Tordenspyd:Disse profilene har Tordenspyd besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje