Profilbildet til knutbrgProfilbildet til LizzyProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til temptationProfilbildet til BistvgProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til zethProfilbildet til AngelManProfilbildet til krsflortProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til wille455Profilbildet til i love boysProfilbildet til *Punky*
Profilbildet til bwillyProfilbildet til NeonProfilbildet til RememBr83Profilbildet til **WanjaProfilbildet til sisunorProfilbildet til TheMissProfilbildet til Kate WProfilbildet til LangbeinProfilbildet til SupermannProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til GogT1971Profilbildet til NettstedetProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til puppemarianne

Tordenspyd

@tordenspyd
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Tordenspyd:Disse profilene har Tordenspyd besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje