Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til AjscreamProfilbildet til dia***Profilbildet til IngegardProfilbildet til hgsd1Profilbildet til Handyman40Profilbildet til KvinnenProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til SvantepriProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til sweden boyProfilbildet til NjordProfilbildet til bait69Profilbildet til Neon
Profilbildet til ballderProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til love one anotherProfilbildet til IngunnProfilbildet til VictorProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til RememBr83Profilbildet til YongProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til KatherineProfilbildet til ElleseusProfilbildet til temptation

Tordenspyd

@tordenspyd
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Tordenspyd:Disse profilene har Tordenspyd besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje