Profilbildet til NallexyProfilbildet til temptationProfilbildet til OsloG21Profilbildet til Torill1979Profilbildet til Telemann88Profilbildet til Helene89Profilbildet til HenrikKbgProfilbildet til KvastenProfilbildet til nord88Profilbildet til ellenProfilbildet til badboy1986Profilbildet til DonGrisProfilbildet til ShineProfilbildet til .tvliseProfilbildet til binittedal31Profilbildet til tina
Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til Fresia4Profilbildet til faithProfilbildet til ElleseusProfilbildet til northkickProfilbildet til buskerudProfilbildet til MissMProfilbildet til -MissV-Profilbildet til MariusProfilbildet til dia***{J51}Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til fadedProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til akane21Profilbildet til spruks

Tordenspyd

@tordenspyd
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Tordenspyd:Disse profilene har Tordenspyd besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje