Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til m52aProfilbildet til NylongummiProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til Lars80Profilbildet til HazeProfilbildet til Osl38Profilbildet til Niko9Profilbildet til MM77Profilbildet til orphansProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til joni
Profilbildet til solaProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til elghodeProfilbildet til OsloG21Profilbildet til BabyWProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til charlotee23Profilbildet til oslokosProfilbildet til LærerenProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til SjtProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til shaftyProfilbildet til EvensProfilbildet til agderProfilbildet til Andyrj

Tordenspyd

@tordenspyd
aktiv 4 år siden
Disse profilene har besøkt Tordenspyd:Disse profilene har Tordenspyd besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje