Profilbildet til DodraugenProfilbildet til NåProfilbildet til SwededarterProfilbildet til Hulder1Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til lauraloveProfilbildet til trisvikProfilbildet til Modesty56Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til BiparProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til No StringsProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)
Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til Helene89Profilbildet til AndiiProfilbildet til ZizouProfilbildet til babybooProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til line tvProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til JosepProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til miss76Profilbildet til Handyman31Profilbildet til Torill1979Profilbildet til StavangerM60

Tordenspyd

@tordenspyd
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt Tordenspyd:Disse profilene har Tordenspyd besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje