Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til zailoProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til sweettortureProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til AlexsProfilbildet til RonnProfilbildet til bergen89Profilbildet til MidasProfilbildet til BottomProfilbildet til burndocProfilbildet til Kristiansen
Profilbildet til PSYllonProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til trisvikProfilbildet til lekenergodProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til BecksProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til KosMusProfilbildet til pia1975Profilbildet til fridafridaProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til LokerProfilbildet til Passivg19Profilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til Rantaztic

Tordenspyd

@tordenspyd
aktiv 4 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Tordenspyd:Disse profilene har Tordenspyd besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje