Profilbildet til golfbearProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til SakoProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til Difference___Profilbildet til SylvesterProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til LatexleahProfilbildet til LenemorProfilbildet til Tine cdProfilbildet til poffenProfilbildet til ValeriaProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til MsSeductive6818
Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til ThomasassProfilbildet til mrroyalProfilbildet til windel999Profilbildet til Andersen89Profilbildet til ElyProfilbildet til CindyCDProfilbildet til NåProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til ValeriaProfilbildet til skurk3Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til mindwto

Tordenspyd

@tordenspyd
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Tordenspyd:Disse profilene har Tordenspyd besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje