Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til LatexleahProfilbildet til Alexander44Profilbildet til silverProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til IronheartProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til snirlenProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til InsomniaProfilbildet til hotnoProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til frkhagen92Profilbildet til m52a
Profilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til jonas93Profilbildet til faithProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til Per SProfilbildet til maritaProfilbildet til Mossing34Profilbildet til BullseyeProfilbildet til mindwtoProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til synnyProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til Adrian23år

Tordenspyd

@tordenspyd
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Tordenspyd:Disse profilene har Tordenspyd besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje