Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til ingoladProfilbildet til davidandreProfilbildet til solaProfilbildet til BottomProfilbildet til TuttaProfilbildet til Isabella10Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til snirlen
Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til DionysusProfilbildet til SiljeProfilbildet til BittenProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til bad666boyProfilbildet til xantippeProfilbildet til Nic94Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til dogbayProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til Just4youProfilbildet til KvinnenProfilbildet til harepusen

Tordenspyd

@tordenspyd
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Tordenspyd:Disse profilene har Tordenspyd besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje