Profilbildet til Leto78Profilbildet til Tobben28Profilbildet til bwillyProfilbildet til ToyenProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til CharlesProfilbildet til mrtoreProfilbildet til Angel4uProfilbildet til Singel49Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til gameroslProfilbildet til runAProfilbildet til orphansProfilbildet til SkårnesProfilbildet til sola
Profilbildet til 33Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til orphansProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til -MissV-Profilbildet til monique tvProfilbildet til afrikarProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til Reina21Profilbildet til lovebbwProfilbildet til latexthingProfilbildet til ErogenProfilbildet til SigvegalProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til Tordenspyd

Tordenspyd

@tordenspyd
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Tordenspyd:Disse profilene har Tordenspyd besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje