Profilbildet til simonaProfilbildet til ElviraProfilbildet til LadyStarProfilbildet til lekenergodProfilbildet til Singel49Profilbildet til UmbrEllaEllyProfilbildet til TearyProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til TheMissProfilbildet til hotfishProfilbildet til mizzyProfilbildet til DorcasProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til zethProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til Al Spacey
Profilbildet til xdresserProfilbildet til BiTrineProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til Linda_25Profilbildet til joniProfilbildet til HardRockProfilbildet til Skeva91Profilbildet til ElyProfilbildet til poopITboyProfilbildet til testomanProfilbildet til TingTongProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til SherylProfilbildet til swedman

Tordenspyd

@tordenspyd
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Tordenspyd:Disse profilene har Tordenspyd besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje