Profilbildet til joniProfilbildet til CalaDorProfilbildet til OsloG21Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til bait69Profilbildet til UerfarenProfilbildet til RogermadsProfilbildet til SherylProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til LatexleahProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til shivaProfilbildet til fridafrida
Profilbildet til Erik1337Profilbildet til pia1975Profilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til XL KukkProfilbildet til mrroyalProfilbildet til Bimann43Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til i love boysProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til mizzyProfilbildet til KvastenProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til Per SProfilbildet til MikeProfilbildet til BadboyProfilbildet til Joey77

Toralf_89

@tore89
aktiv 10 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Toralf_89:Disse profilene har Toralf_89 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje