Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til SiljeProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til westpar76Profilbildet til ReidarProfilbildet til TordenspydProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til Merethe21Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til runAProfilbildet til oslokosProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til uzi69
Profilbildet til Just4youProfilbildet til kmfantProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til latexthingProfilbildet til AinaCdProfilbildet til RuienProfilbildet til harepusenProfilbildet til simonaProfilbildet til bad666boyProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til ExosProfilbildet til Isabella10Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til trannyboyProfilbildet til Rantaztic

Toralf_89

@tore89
aktiv 7 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Toralf_89:Disse profilene har Toralf_89 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje