Profilbildet til Crazy92Profilbildet til CharlesProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til Osl38Profilbildet til mark04Profilbildet til Mr.XProfilbildet til guttenProfilbildet til HexaProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til AndroidProfilbildet til simonaProfilbildet til CdrypaProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til AlexanderProfilbildet til BB-btm4top
Profilbildet til ElinesProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til henrkjarProfilbildet til IntrMannProfilbildet til leandroProfilbildet til buskerudProfilbildet til SjtProfilbildet til dia***Profilbildet til HenrikKbgProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til pitt76Profilbildet til BergenoProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til søker sexProfilbildet til StianProfilbildet til **Wanja

tore olberg

@toreolberg
aktiv 1 år siden
Disse profilene har besøkt tore olberg:Disse profilene har tore olberg besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje