Profilbildet til kajabiProfilbildet til SvantepriProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til naitsProfilbildet til DorransProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til gameroslProfilbildet til kennedy85Profilbildet til AskimMannProfilbildet til silverProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til Arconada
Profilbildet til urokraakeProfilbildet til KjellarProfilbildet til MortenBProfilbildet til ManimalProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til Skeva91Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til karlaaProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til davidandreProfilbildet til @nn@Profilbildet til røyskattaProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til RonnProfilbildet til LeneaProfilbildet til No Strings
  • 1 år, 2 måneder siden

    tore olberg

    tore olberg la inn en oppdatering i gruppen Eros Chat 1 år, 2 måneder siden

    Hei er ny her kan noen si hvordan dette virker?

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje