Profilbildet til norseman9Profilbildet til SherylProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til sverre89Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til BluwProfilbildet til zailoProfilbildet til SkårnesProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til akane21Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til ShineProfilbildet til Donatello21Profilbildet til Trinetussa
Profilbildet til beitoProfilbildet til RAPID4Profilbildet til FrkHeidiProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til Sublime81Profilbildet til fridafridaProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til AjscreamProfilbildet til Solros72Profilbildet til Alexander44Profilbildet til Sonny55Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til Tyber30Profilbildet til MariusProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til Terje44Oslo
  • 1 år, 5 måneder siden

    tore olberg

    tore olberg la inn en oppdatering i gruppen Eros Chat 1 år, 5 måneder siden

    Hei er ny her kan noen si hvordan dette virker?

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje