Profilbildet til ZizouProfilbildet til babybooProfilbildet til BabyWProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til trond`enProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til Ready4funProfilbildet til BiTrineProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til MM77Profilbildet til knny88Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til veilchenProfilbildet til love one another
Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til StaaleProfilbildet til SvetikProfilbildet til simonaProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til Kate WProfilbildet til SpindelProfilbildet til ExosProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til Tobben28Profilbildet til RememBr83Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til Lica89

@torgr
aktiv 2 år, 12 måneder siden
Hvor er du, vi trenger sex og mer, eller@missblackrose Vis
Disse profilene har besøkt Nå:Disse profilene har Nå besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje