Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til englevingerProfilbildet til shivaProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til westpar76Profilbildet til NightdiverProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til Giftparnord50Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til vfold50MvilProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til RomeoProfilbildet til LatexleahProfilbildet til LokerProfilbildet til Mr.Bombastic
Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til sola50Profilbildet til akane21Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til NordlandProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til HommeProfilbildet til ThomasassProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til i love boysProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til Kate WProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til NordJente90Profilbildet til DrømmeMann

@torgr
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Hvor er du, vi trenger sex og mer, eller@missblackrose Vis
Disse profilene har besøkt Nå:Disse profilene har Nå besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje