Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til HebroProfilbildet til Hilde79Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til SadominatorProfilbildet til HazeProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til jonas93Profilbildet til stor pungProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til geddimannProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til SylvesterProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til kastrdProfilbildet til Blondetruser
Profilbildet til Mr.XProfilbildet til Roger84Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til losamantesProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til PlatinumProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til SnæxProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til ChrisCProfilbildet til plusSProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til C.lop14Profilbildet til Jan46Profilbildet til Kate WProfilbildet til TheMiss

@torgr
aktiv 1 år, 12 måneder siden
Hvor er du, vi trenger sex og mer, eller@missblackrose Vis
Disse profilene har besøkt Nå:Disse profilene har Nå besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje