Profilbildet til ReidarProfilbildet til TorolavProfilbildet til apeeassProfilbildet til henrkjarProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til orro75Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til trannyboyProfilbildet til kennedy85Profilbildet til søker sexProfilbildet til Siba44Profilbildet til bbck osloProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til AnetteleProfilbildet til Isabella10
Profilbildet til kennedy85Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til norseman9Profilbildet til line tvProfilbildet til SuzProfilbildet til KongenProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til NannaProfilbildet til AlexanderProfilbildet til dewill77Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til CdrypaProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til Silje

@torgr
aktiv 2 år, 1 måned siden
Hvor er du, vi trenger sex og mer, eller@missblackrose Vis
Disse profilene har besøkt Nå:Disse profilene har Nå besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje