Profilbildet til StaaleProfilbildet til PlatinumProfilbildet til MM77Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til bergenm30Profilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til Adrian23årProfilbildet til andy1988Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til AnetteleProfilbildet til qwerty19
Profilbildet til MasterbodøProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til nafaProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til SoffiProfilbildet til kastrdProfilbildet til Anne72Profilbildet til StreetgirlsProfilbildet til yanaProfilbildet til Per SProfilbildet til KosMusProfilbildet til ZaxProfilbildet til NordlandProfilbildet til C.lop14

@torgr
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Hvor er du, vi trenger sex og mer, eller@missblackrose Vis
Disse profilene har besøkt Nå:Disse profilene har Nå besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje