Profilbildet til Kjekken88Profilbildet til LåtteProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til pvcloveProfilbildet til stor pungProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til swedmanProfilbildet til bwillyProfilbildet til AinaCdProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til Handyman40Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til Jupiter
Profilbildet til i love boysProfilbildet til CulprateProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til ole322Profilbildet til Isabella10Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til guttenProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til poffenProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til ElleseusProfilbildet til SigvegalProfilbildet til AskimMannProfilbildet til coolchic101Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)

@torgr
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Hvor er du, vi trenger sex og mer, eller@missblackrose Vis
Disse profilene har besøkt Nå:Disse profilene har Nå besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje