Profilbildet til RomeoProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til faithProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til InsomniaProfilbildet til solaProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til GogT1971Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til pierceddickProfilbildet til moss73Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til talkmanProfilbildet til Swededarter
Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til zethProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til LeneaProfilbildet til Kåt Mann for gift kvinneProfilbildet til Reina21Profilbildet til ChrisCProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til superteddProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til wille455Profilbildet til NåProfilbildet til Sadominator

@torgr
aktiv 1 år, 10 måneder siden
Hvor er du, vi trenger sex og mer, eller@missblackrose Vis
Disse profilene har besøkt Nå:Disse profilene har Nå besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje