Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til BjornchProfilbildet til DrulProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til Matiine123Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til JosepProfilbildet til knny88Profilbildet til InnlandetProfilbildet til KennethR88Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til TordenspydProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til naits
Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til parivestProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til Trappani89Profilbildet til TuttaProfilbildet til Joey77Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til BjornchProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til BottomProfilbildet til NowheremanProfilbildet til AyakachanProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til julieProfilbildet til Golddigger

@torgr
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Hvor er du, vi trenger sex og mer, eller@missblackrose Vis
Disse profilene har besøkt Nå:Disse profilene har Nå besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje