Profilbildet til MannValdresProfilbildet til testomanProfilbildet til bby123Profilbildet til AmpriProfilbildet til KristiansenProfilbildet til MeeowProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til CindyCDProfilbildet til OsloG21Profilbildet til hotnoProfilbildet til UerfarenProfilbildet til JM28Profilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til skurk3Profilbildet til KineticMan75Profilbildet til h_frode
Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til RubberkingProfilbildet til SakoProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til jenandProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til BittenProfilbildet til RememBr83Profilbildet til chipProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til shivaProfilbildet til AlexanderProfilbildet til ValeriaProfilbildet til HebroProfilbildet til Flexiguy40

Torill1979

@torill1979
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Torill1979:Disse profilene har Torill1979 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje