Profilbildet til LadysmanProfilbildet til afrikarProfilbildet til Mass SageProfilbildet til BillProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til NordJente90Profilbildet til SEXTREFFProfilbildet til shinY_Profilbildet til vårkåtProfilbildet til Trappani89Profilbildet til TempenProfilbildet til InsomniaProfilbildet til SoffiProfilbildet til NightdiverProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til Søker spennign
Profilbildet til Joachim*Profilbildet til røyskattaProfilbildet til Klar 79Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til jenandProfilbildet til nina1992Profilbildet til afrikarProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til ArielProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til TordenspydProfilbildet til IntrMannProfilbildet til AyakachanProfilbildet til Marwin

Torill1979

@torill1979
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Torill1979:Disse profilene har Torill1979 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje