Profilbildet til Anne72Profilbildet til Ready4funProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til GogT1971Profilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til ToyenProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til SnæxProfilbildet til golfbearProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til jenandProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til snirlenProfilbildet til Roger84
Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til JM28Profilbildet til sluggernProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til SuzProfilbildet til CalaDorProfilbildet til superteddProfilbildet til SherylProfilbildet til YouwishProfilbildet til Giftparnord50

Torill1979

@torill1979
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Torill1979:Disse profilene har Torill1979 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje