Profilbildet til SiljeProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til poffenProfilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til Osl38Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til KaisaProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til pompelProfilbildet til MoaProfilbildet til hotfishProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til Alexander44Profilbildet til bwillyProfilbildet til Skårnes
Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til kmfantProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til MusashiProfilbildet til OsloG21Profilbildet til Leto78Profilbildet til SakoProfilbildet til sluggernProfilbildet til davidandreProfilbildet til Kåt Mann for gift kvinneProfilbildet til kinky667Profilbildet til MariusProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til Chivas

Torill1979

@torill1979
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Torill1979:Disse profilene har Torill1979 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje