Profilbildet til dp72Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til julieProfilbildet til JustinProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til Fresia4Profilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til dewill77Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til CuckoldparetProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til ak00n
Profilbildet til davidandreProfilbildet til jenandProfilbildet til TordenspydProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til bamsefarProfilbildet til Telemann88Profilbildet til Torill1979Profilbildet til chefdepommeProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til Lez 40Profilbildet til MehtevasProfilbildet til JustinProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til AndyrjProfilbildet til MandrakeProfilbildet til Par på cam

Torill1979

@torill1979
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Torill1979:Disse profilene har Torill1979 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje