Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til lauraloveProfilbildet til ErogenProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til PSYllonProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til MartinosloProfilbildet til Kalle2Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til hank95Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til Dotto81Profilbildet til Katherine
Profilbildet til mr_sterhkProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til line tvProfilbildet til CleoProfilbildet til Torill1979Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til qwerty19Profilbildet til Hot&hornyProfilbildet til knny88Profilbildet til uzi69Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til lovebbw

Torill1979

@torill1979
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Torill1979:Disse profilene har Torill1979 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje