Profilbildet til Latex44Profilbildet til RosjerProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til KennethR88Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til ArielProfilbildet til Isabella10Profilbildet til ingoladProfilbildet til gutt1981Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til DorransProfilbildet til ChivasProfilbildet til NightdiverProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til Bergen-nord
Profilbildet til ani5Profilbildet til ak00nProfilbildet til sluggernProfilbildet til ReidarProfilbildet til SupermannProfilbildet til godsg1Profilbildet til mrroyalProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til h_frodeProfilbildet til lauraloveProfilbildet til Andersen89Profilbildet til par_30Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til losamantesProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til Stuker\'n

Torill1979

@torill1979
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Torill1979:Disse profilene har Torill1979 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje