Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til charlotee23Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til Oslo27Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til apeeassProfilbildet til SKubrickProfilbildet til RubberkingProfilbildet til urokraakeProfilbildet til NåProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til LatexfunProfilbildet til Terje44Oslo
Profilbildet til kmfantProfilbildet til Klar 79Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til AlekProfilbildet til CindyCDProfilbildet til trisvikProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til geddimannProfilbildet til Tara84Profilbildet til veilchenProfilbildet til leandroProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til shinY_Profilbildet til MehtevasProfilbildet til krsandgutt88

Torill1979

@torill1979
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Torill1979:Disse profilene har Torill1979 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje