Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til hawe35Profilbildet til komigje69Profilbildet til GoldenProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til RixnProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til DjeimiProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til ElleseusProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til **WanjaProfilbildet til spruksProfilbildet til Dotto81Profilbildet til Oslo27Profilbildet til Gutt24Trent
Profilbildet til MM77Profilbildet til Goldi!!Profilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til OsloG21Profilbildet til KjellarProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til colargolProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til ElleseusProfilbildet til _riccovero_Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til Sea_sailorProfilbildet til treff hedmarkProfilbildet til KennethR88

Torill1979

@torill1979
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Torill1979:Disse profilene har Torill1979 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje