Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til snirlenProfilbildet til geddimannProfilbildet til KennethR88Profilbildet til mr_sterhkProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til sexypar85Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til Siba44Profilbildet til xdresserProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til Ready4funProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til bby123Profilbildet til MrLumar82
Profilbildet til veilchenProfilbildet til HardRockProfilbildet til mark04Profilbildet til bergen89Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til poffenProfilbildet til KjellarProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til TravelingguyProfilbildet til naitsProfilbildet til nattroseProfilbildet til kinkysjel

Torill1979

@torill1979
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Torill1979:Disse profilene har Torill1979 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje