Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til ElinesProfilbildet til XjanneProfilbildet til MissyMooProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til LissaProfilbildet til Jan46Profilbildet til kajabiProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til Par.Stange Hun
Profilbildet til Hilde79Profilbildet til mrroyalProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til ChivasProfilbildet til LangbeinProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til xdresserProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til Flekka18Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til johnrunProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til someboy

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje