Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til DavinciProfilbildet til TheMissProfilbildet til miss76Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til .tvliseProfilbildet til fadedProfilbildet til moss73Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til leandroProfilbildet til NallexyProfilbildet til !~XanZirz~!
Profilbildet til kaiasoProfilbildet til AvalonProfilbildet til sola50Profilbildet til Helene89Profilbildet til AmpriProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til SadominatorProfilbildet til Cd28Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til KospieProfilbildet til RonnProfilbildet til L_KProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til Trinetussa

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje