Profilbildet til NinnaProfilbildet til kmfantProfilbildet til Passivg19Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til ChristinaCDProfilbildet til AsveigProfilbildet til treff hedmarkProfilbildet til vickycdProfilbildet til pitt76Profilbildet til LatexmannProfilbildet til MeeowProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til søl
Profilbildet til wille455Profilbildet til swedmanProfilbildet til HexaProfilbildet til InnlandetProfilbildet til MusashiProfilbildet til KristiansenProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til ZaxProfilbildet til KospieProfilbildet til Stine1986Profilbildet til snirlenProfilbildet til charlotee23Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til Djeimi

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje