Profilbildet til MeeowProfilbildet til MissyMooProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til sweettortureProfilbildet til westpar76Profilbildet til IngegardProfilbildet til lekenergodProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til OdinProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til swedmanProfilbildet til frekkis71Profilbildet til KWGProfilbildet til Angrybean
Profilbildet til fevikmannenProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til StrazoProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til Angel4uProfilbildet til Kas=)Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til GhroltProfilbildet til vickycdProfilbildet til sweden boyProfilbildet til ErogenProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til FrkAurora

Torill1979

@torill1979
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Torill1979:Disse profilene har Torill1979 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje