Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til pierceddickProfilbildet til afrikarProfilbildet til LauVauProfilbildet til pvcloveProfilbildet til TuttaProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til fadedProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til TabbeProfilbildet til KvinnenProfilbildet til SadominatorProfilbildet til Preci1ous69
Profilbildet til Mindy000Profilbildet til pierceddickProfilbildet til Nic94Profilbildet til colargolProfilbildet til BecksProfilbildet til L_KProfilbildet til ShjalomProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til pia1975Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til AlexanderProfilbildet til charlotee23Profilbildet til NettstedetProfilbildet til Supermann

Torill1979

@torill1979
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Torill1979:Disse profilene har Torill1979 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje