Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til Osl38Profilbildet til AndiiProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til Cato1977Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til Par på camProfilbildet til SamehadaProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til latino123Profilbildet til JupiterProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til tr.h,photvdo
Profilbildet til vanosm52Profilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til AskimMannProfilbildet til ThomasassProfilbildet til stuve92Profilbildet til YouwishProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til TommybProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til snirlenProfilbildet til bwillyProfilbildet til NylongummiProfilbildet til Arvidluis

Torill1979

@torill1979
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Torill1979:Disse profilene har Torill1979 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje