Profilbildet til pierceddickProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til BottomProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til bbck osloProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til 33Profilbildet til GogT1971Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til BiTrineProfilbildet til ThomasassProfilbildet til h_frodeProfilbildet til XenaProfilbildet til Jupiter
Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til kmfantProfilbildet til HebroProfilbildet til golfbearProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til KosMusProfilbildet til slaviProfilbildet til NordJente90Profilbildet til SnæxProfilbildet til IronheartProfilbildet til miss76Profilbildet til RomeoProfilbildet til kennedy85Profilbildet til MannPåHotellProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Siba44

Torill1979

@torill1979
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Torill1979:Disse profilene har Torill1979 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje