Profilbildet til OdinProfilbildet til BjoernProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til Handyman40Profilbildet til LauVauProfilbildet til SadominatorProfilbildet til shado33Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til Tara84Profilbildet til freaky2Profilbildet til Roger84
Profilbildet til LeticiaProfilbildet til SylvesterProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til LadysmanProfilbildet til BullseyeProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til Modesty56Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til superteddProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til latex66Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til LatexLovrProfilbildet til Toyen

Torill1979

@torill1979
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Torill1979:Disse profilene har Torill1979 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje