Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til JontassProfilbildet til GogT1971Profilbildet til Erik1337Profilbildet til synnyProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til Latex50Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til JærguttenProfilbildet til LululuuProfilbildet til vårkåtProfilbildet til Handyman31Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til AnMy99Profilbildet til ChrisC
Profilbildet til AnMy99Profilbildet til Slappen72Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til swedmanProfilbildet til brollProfilbildet til godsg1Profilbildet til DrulProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til GeiriProfilbildet til Handyman40Profilbildet til dp72Profilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til sweettortureProfilbildet til Stine1986Profilbildet til ThomasDes

Torill1979

@torill1979
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Torill1979:Disse profilene har Torill1979 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje