Profilbildet til krsflortProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til AyakachanProfilbildet til LilliMyProfilbildet til lekenergodProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til AsveigProfilbildet til KWGProfilbildet til MolliProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til jannis25Profilbildet til Hilde79Profilbildet til fevikmannenProfilbildet til LenemorProfilbildet til 59modell
Profilbildet til mann oslProfilbildet til hgsd1Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til jarlemannProfilbildet til XjanneProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til leandroProfilbildet til poffenProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til C.lop14Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til halloisProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til simona

Torill1979

@torill1979
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Torill1979:Disse profilene har Torill1979 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje