Profilbildet til pytagorasProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til KarinagayProfilbildet til Haakon92Profilbildet til carogirlProfilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til Reisende40Profilbildet til DrulProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til ExodiaProfilbildet til simonaProfilbildet til MusashiProfilbildet til GogT1971Profilbildet til golfbear
Profilbildet til talkmanProfilbildet til uzi69Profilbildet til TigerProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til MolliProfilbildet til stor pungProfilbildet til CulprateProfilbildet til RJProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til vanosm52Profilbildet til hawe35Profilbildet til staken jacsenProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til henrkjarProfilbildet til spruksProfilbildet til Handyman31

Torill1979

@torill1979
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Torill1979:Disse profilene har Torill1979 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje