Profilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til Kas=)Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til dia***Profilbildet til KospieProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til ThomasassProfilbildet til xdresserProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til Man30303Profilbildet til runAProfilbildet til Kimmern
Profilbildet til InnlandetProfilbildet til JontassProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til h_frodeProfilbildet til kennedy85Profilbildet til Niko9Profilbildet til KWGProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til Bortenfor Vanilje

Torill1979

@torill1979
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Torill1979:Disse profilene har Torill1979 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje