Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til SamehadaProfilbildet til AnMy99Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til SussProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til bergen89Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til TabbeProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til bait69Profilbildet til HenrikKbgProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til Victor
Profilbildet til LatexmannProfilbildet til Natasha93Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til BadboyProfilbildet til silverProfilbildet til ElleseusProfilbildet til LenemorProfilbildet til AlexanderProfilbildet til SpindelProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til Erik1337Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til sexworker202Profilbildet til Reina21Profilbildet til mann osl

Torill1979

@torill1979
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Torill1979:Disse profilene har Torill1979 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje