Profilbildet til bad666boyProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til pia1975Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til latex66Profilbildet til MolliProfilbildet til VildeeeProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til CalaDorProfilbildet til BluwProfilbildet til NowheremanProfilbildet til JontassProfilbildet til JimBodenProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til Oslomann 38
Profilbildet til .tvliseProfilbildet til AsveigProfilbildet til Kas=)Profilbildet til AlesioProfilbildet til trisvikProfilbildet til Klara31Profilbildet til AfroManProfilbildet til BjornchProfilbildet til jarlemannProfilbildet til jannis25Profilbildet til BillProfilbildet til RantazticProfilbildet til bakerProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til lalapar

Torill1979

@torill1979
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Torill1979:Disse profilene har Torill1979 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje