Profilbildet til Osl38Profilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til AsveigProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til KospieProfilbildet til zethProfilbildet til staalmannenProfilbildet til ScorpionProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til zailoProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til BBW28Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til HelgelandsGubbe
Profilbildet til NallexyProfilbildet til SadominatorProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til monique tvProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til .LisetvProfilbildet til StianProfilbildet til afrikarProfilbildet til Torill1979Profilbildet til InnlandetProfilbildet til lauraloveProfilbildet til VildeeeProfilbildet til MannValdresProfilbildet til Kimmern

Torill1979

@torill1979
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Torill1979:Disse profilene har Torill1979 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje