Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til MissProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til RixnProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til Lill17Profilbildet til windel999Profilbildet til orphansProfilbildet til kajabiProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til SarlimeProfilbildet til BullseyeProfilbildet til h_frode
Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til MariusProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til Joachim*Profilbildet til ReidarProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til freezinProfilbildet til HommeProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til Ready4funProfilbildet til LåtteProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til trond`enProfilbildet til SvantepriProfilbildet til Shyroxya

Torill1979

@torill1979
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Torill1979:Disse profilene har Torill1979 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje