Profilbildet til HenrikKbgProfilbildet til dogbayProfilbildet til KvastenProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til chipProfilbildet til naitsProfilbildet til miss76Profilbildet til søker sexProfilbildet til latino123Profilbildet til ErogenProfilbildet til hgsd1Profilbildet til AndyrjProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til babyblueeyes
Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til Handyman31Profilbildet til CindyCDProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til Reina21Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til NordJente90Profilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til Hilde79Profilbildet til Caleron86Profilbildet til lalaparProfilbildet til orphansProfilbildet til Zax

Torill1979

@torill1979
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Torill1979:Disse profilene har Torill1979 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje