Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til golfbearProfilbildet til DjeimiProfilbildet til JavhaxProfilbildet til ElinesProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til sweettortureProfilbildet til MannValdresProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til No StringsProfilbildet til StrazoProfilbildet til MissProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til HebroProfilbildet til BDSM-Vesterålen
Profilbildet til babybooProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til XenaProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til AnetteleProfilbildet til ToremannProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til BBW28Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til BullseyeProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til SammiProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til NordJente90Profilbildet til Zax

Torill1979

@torill1979
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Torill1979:Disse profilene har Torill1979 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje