Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til Latex50Profilbildet til DrulProfilbildet til xdresserProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til AngelManProfilbildet til latino123Profilbildet til ValeriaProfilbildet til OsloG21Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til RosjerProfilbildet til petzlProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til brollProfilbildet til VictorProfilbildet til coolchic101
Profilbildet til leandroProfilbildet til veilchenProfilbildet til j18elverumProfilbildet til JavhaxProfilbildet til AyakachanProfilbildet til Kate WProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til AzathothProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til Man30303Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til Butt FarmerProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til par_30Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til 59modell

Torill1979

@torill1979
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Torill1979:Disse profilene har Torill1979 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 48 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 48 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje