Profilbildet til bunnyProfilbildet til fridafridaProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til nina1992Profilbildet til DodraugenProfilbildet til Jan46Profilbildet til mr_sterhkProfilbildet til AlexsProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til jannis25Profilbildet til MikeProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til LadysmanProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til gameroslProfilbildet til Musashi
Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til dp72Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til mindwtoProfilbildet til MehtevasProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til BrumProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til stor pungProfilbildet til wille455Profilbildet til TheReaderProfilbildet til SuzProfilbildet til faded

Torill1979

@torill1979
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Torill1979:Disse profilene har Torill1979 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 57 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 57 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje