Profilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til AjscreamProfilbildet til wille455Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til Anne72Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til dia***Profilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til kaiasoProfilbildet til ValeriaProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til MeeowProfilbildet til bergen89Profilbildet til KWGProfilbildet til ingolad
Profilbildet til SussProfilbildet til simonaProfilbildet til Per SProfilbildet til fridafridaProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til dogbayProfilbildet til søker sexProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til monique tvProfilbildet til latino123Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til Swededarter

Torill1979

@torill1979
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Torill1979:Disse profilene har Torill1979 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Torill1979

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje