Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til bunnyProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til Lica89Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til Linda_25Profilbildet til ZaxProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til KogKProfilbildet til MizzyProfilbildet til akane21Profilbildet til YouwishProfilbildet til hgsd1Profilbildet til Freddyfe
Profilbildet til bergenm30Profilbildet til ExodiaProfilbildet til NåProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til LatexleahProfilbildet til miss76Profilbildet til stuve92Profilbildet til moss73Profilbildet til kennedy85Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til Geirern92Profilbildet til HexaProfilbildet til Bill

Torill1979

@torill1979
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Torill1979:Disse profilene har Torill1979 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Torill1979

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje