Profilbildet til windel999Profilbildet til YongProfilbildet til RJProfilbildet til westpar76Profilbildet til nattroseProfilbildet til XenaProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til TabbeProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til latexthingProfilbildet til Trappani89Profilbildet til HardRockProfilbildet til uzi69Profilbildet til milana36
Profilbildet til YongProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til KatherineProfilbildet til PleasurekraftProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til sportfuckProfilbildet til SvetikProfilbildet til SnæxProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til Jan46Profilbildet til Siba44Profilbildet til bbck osloProfilbildet til parivestProfilbildet til nattrose

Torill1979

@torill1979
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Torill1979:Disse profilene har Torill1979 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Torill1979

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje