Profilbildet til sluggernProfilbildet til NyssaProfilbildet til MissyMooProfilbildet til TheRose49Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til Mossing34Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til AyakachanProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til testomanProfilbildet til Andii
Profilbildet til sjømannProfilbildet til MrVoldProfilbildet til orro75Profilbildet til Slappen72Profilbildet til kennedy85Profilbildet til halloisProfilbildet til xtrProfilbildet til petrus1956Profilbildet til synnyProfilbildet til KiwienProfilbildet til nord88Profilbildet til HazeProfilbildet til KogKProfilbildet til buskerudProfilbildet til Nic94Profilbildet til Sadominator

i-østfold

@tormlle
aktiv 6 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt i-østfold:Disse profilene har i-østfold besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje