Profilbildet til Telemann88Profilbildet til freezinProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til brollProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til superteddProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til SvetikProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til MuscleDomProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til Mimmi51
Profilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til LenemorProfilbildet til Kate WProfilbildet til KosMusProfilbildet til MartinosloProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til sweden boyProfilbildet til jente2011Profilbildet til RAPID4Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til DrYvilProfilbildet til latex66Profilbildet til MuscleDomProfilbildet til dewill77
  • 8 måneder, 1 uke siden

    i-østfold

    i-østfold la inn en oppdatering i gruppen Hjelp 8 måneder, 1 uke siden

    kommer ikke inn på chatten ,

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje