Profilbildet til Cd28Profilbildet til JærguttenProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til gameroslProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til fadedProfilbildet til kjelli77Profilbildet til coolchic101Profilbildet til Leto78Profilbildet til CalaDorProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til Lars80Profilbildet til Geirern92Profilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til TorolavProfilbildet til Roger84
Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til Difference___Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til coolchic101Profilbildet til davidandreProfilbildet til BjoernProfilbildet til BecksProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til Donatello21Profilbildet til CalaDorProfilbildet til ElyProfilbildet til eddi1000Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til jens41Profilbildet til Kinkymaster
  • 5 måneder, 2 uker siden

    i-østfold

    i-østfold la inn en oppdatering i gruppen Hjelp 5 måneder, 2 uker siden

    kommer ikke inn på chatten ,

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje