Profilbildet til KjellarProfilbildet til Lars80Profilbildet til Vfold50MProfilbildet til No StringsProfilbildet til AlexsProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til j18elverumProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til JontassProfilbildet til toro60Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til SimProfilbildet til silverProfilbildet til L_KProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kv
Profilbildet til SarlimeProfilbildet til j18elverumProfilbildet til simonaProfilbildet til Trappani89Profilbildet til Telemann88Profilbildet til Siba44Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til bakerProfilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til Isabella10Profilbildet til ChrisCProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til RixnProfilbildet til Androx0Profilbildet til Machiavelli

toro60

@toroepost
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt toro60:Disse profilene har toro60 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje