Profilbildet til InnlandetProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til trisvikProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til Leto78Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til nafaProfilbildet til julieProfilbildet til eddi1000Profilbildet til LenemorProfilbildet til poopITboyProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til Ruien
Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til julieProfilbildet til COBRAF2Profilbildet til vanosm52Profilbildet til sexognytelseProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til AlesioProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til monique tvProfilbildet til cat68Profilbildet til Donatello21Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til BistvgProfilbildet til PussiProfilbildet til Lenea

toro60

@toroepost
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt toro60:Disse profilene har toro60 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje