Profilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til TommybProfilbildet til Buffy93Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til blaithinProfilbildet til DavinciProfilbildet til jente2011Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til TearyProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til Andersen89Profilbildet til maler.nProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til RonnProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til Adrian23år
Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til NinnaProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til urokraakeProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til lekenergodProfilbildet til AskimMannProfilbildet til BiparProfilbildet til leandroProfilbildet til GoldenProfilbildet til shiva

toro60

@toroepost
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt toro60:Disse profilene har toro60 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje