Profilbildet til smoker;)Profilbildet til poffenProfilbildet til AlexsProfilbildet til sola50Profilbildet til ani5Profilbildet til sjømannProfilbildet til TingTongProfilbildet til BiTrineProfilbildet til Mass SageProfilbildet til BottomProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til KongenProfilbildet til LangbeinProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til Mike
Profilbildet til m52aProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til NjordProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til TheRose49Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til Trh1980Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til ReidarProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til Torill1979Profilbildet til trannyboy

Torolav

@torolav
aktiv 3 uker, 4 dager siden
Disse profilene har besøkt Torolav:Disse profilene har Torolav besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje