Profilbildet til shinY_Profilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til spruksProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til IngegardProfilbildet til freaky2Profilbildet til frekkis71Profilbildet til MachiavelliProfilbildet til RJProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til @nn@Profilbildet til SupermannProfilbildet til IntrMannProfilbildet til BiparProfilbildet til jannis25
Profilbildet til Lez 40Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til knny88Profilbildet til poopITboyProfilbildet til uzi69Profilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til hgsd1Profilbildet til No StringsProfilbildet til kastrdProfilbildet til *Punky*Profilbildet til JærguttenProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til ZaxProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til TallDarkHandsome

Torolav

@torolav
aktiv 1 år siden
Disse profilene har besøkt Torolav:Disse profilene har Torolav besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje