Profilbildet til NightdiverProfilbildet til mark04Profilbildet til TigerProfilbildet til bbck osloProfilbildet til KosMusProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til zailoProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til RosjerProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til KvinnenProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til ArconadaProfilbildet til HardRock
Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til HebroProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til GiggSProfilbildet til sjømannProfilbildet til TuttaProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til knutbrgProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til SarlimeProfilbildet til NyssaProfilbildet til leandroProfilbildet til Andii

Torolav

@torolav
aktiv 7 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Torolav:Disse profilene har Torolav besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje