Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til Flekka18Profilbildet til badboy1986Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til dogbayProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til TingTongProfilbildet til Mr.XProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til Slappen72
Profilbildet til Hemne72Profilbildet til MoaProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til qwerty19Profilbildet til NyssaProfilbildet til MaykieProfilbildet til Stine1986Profilbildet til bbck osloProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til MidasProfilbildet til agderProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til Flekka18Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til Jan46Profilbildet til toro60

Torolav

@torolav
aktiv 3 dager, 21 timer siden
Disse profilene har besøkt Torolav:Disse profilene har Torolav besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje