Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til Lenaa23Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til Lars80Profilbildet til nord88Profilbildet til Nic94Profilbildet til temptationProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til TheReaderProfilbildet til RosjerProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til pia1975Profilbildet til hallois
Profilbildet til Passivg19Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til NowheremanProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til nattroseProfilbildet til SamehadaProfilbildet til PleasurekraftProfilbildet til ThomasassProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til MaykieProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til Ayakachan

Torolav

@torolav
aktiv 10 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Torolav:Disse profilene har Torolav besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje