Profilbildet til MedusaProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til ArconadaProfilbildet til binittedal31Profilbildet til xdresserProfilbildet til SiljeProfilbildet til sportfuckProfilbildet til DorcasProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til jarlemannProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til lauraloveProfilbildet til KongenProfilbildet til nada000Profilbildet til godsg1
Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til latino123Profilbildet til regntøymannProfilbildet til Geirern92Profilbildet til Androx0Profilbildet til harepusenProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til AndiiProfilbildet til jarlemannProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til xantippeProfilbildet til RonnProfilbildet til Solros72Profilbildet til trannyboy

Torolav

@torolav
aktiv 4 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Torolav:Disse profilene har Torolav besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje