Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Angel84Profilbildet til pytagorasProfilbildet til stor pungProfilbildet til JaNuSProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til TabbeProfilbildet til KaisaProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til SylvesterProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til sanjaProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til Marius
Profilbildet til apeeassProfilbildet til testomanProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til Hilde79Profilbildet til jente2011Profilbildet til ReidarProfilbildet til IrenProfilbildet til fadedProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til KjellarProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til EspenProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til SupermannProfilbildet til kinky667Profilbildet til Sonny55

Torolav

@torolav
aktiv 2 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Torolav:Disse profilene har Torolav besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje