Profilbildet til Tobben28Profilbildet til fotfetisjProfilbildet til colargolProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til KvinnenProfilbildet til Cato1977Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til NjordProfilbildet til miss76Profilbildet til SvetikProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til petzlProfilbildet til BluwProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til trisvik
Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til latex66Profilbildet til SvetikProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til SylvesterProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til Ready4funProfilbildet til Erik1337Profilbildet til NowheremanProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til NordJente90Profilbildet til AvalonProfilbildet til vårkåtProfilbildet til Par i Aust Agder

Torolav

@torolav
aktiv 9 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Torolav:Disse profilene har Torolav besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje