Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til BotanicalProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til SoffiProfilbildet til VigdisProfilbildet til claireProfilbildet til Reina21Profilbildet til ChivasProfilbildet til beitoProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til KaisaProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til Huldra89Profilbildet til Arousal
Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til tronderpar91Profilbildet til MachiavelliProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til jannis25Profilbildet til bait69Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til LangbeinProfilbildet til afrikarProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til Hulder1Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til G94skedsmo

Torolav

@torolav
aktiv 1 måned, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Torolav:Disse profilene har Torolav besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje