Profilbildet til Lenaa23Profilbildet til PlatinumProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til lauraloveProfilbildet til LatexleahProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til Hemne72Profilbildet til LåtteProfilbildet til ErogenProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til virtuveProfilbildet til AlekProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til frkhagen92
Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til Sonny55Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til jan50Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til ChivasProfilbildet til MrbigProfilbildet til .tvliseProfilbildet til Buffy93Profilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til KimmernProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til skurk3

Torolav

@torolav
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Torolav:Disse profilene har Torolav besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje