Profilbildet til jarlemannProfilbildet til 59modellProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til SimProfilbildet til RosjerProfilbildet til LenemorProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til MissMProfilbildet til chipProfilbildet til Erik1337Profilbildet til LadyBBW
Profilbildet til solaProfilbildet til PlatinumProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til JaNuSProfilbildet til just myselfProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til MartinosloProfilbildet til BiparProfilbildet til NettstedetProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, Stord

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje