Profilbildet til sluggernProfilbildet til CdrypaProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til naitsProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til ChrisCProfilbildet til orphansProfilbildet til SarlimeProfilbildet til sola50Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til GogT1971Profilbildet til Isabella10Profilbildet til eddi1000Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til Flekka18
Profilbildet til VildeeeProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til ZeroProfilbildet til pytagorasProfilbildet til Joey77Profilbildet til AsveigProfilbildet til ThomasassProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til eddi1000Profilbildet til MissProfilbildet til golfbearProfilbildet til englevingerProfilbildet til Per SProfilbildet til ShjalomProfilbildet til Royalfit

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje