Profilbildet til pvcloveProfilbildet til sweden boyProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til Grom87Profilbildet til kajabiProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Kate WProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til RomeoProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til sverre89Profilbildet til m52aProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til SadominatorProfilbildet til NiceManTr.heim
Profilbildet til Andersen89Profilbildet til TommybProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til PleasurekraftProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til Dotto81Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til shaftyProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til skurk3Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til Caleron86Profilbildet til ellenProfilbildet til SimProfilbildet til xdresserProfilbildet til Sublime81

Toyen

@toyen
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Toyen:Disse profilene har Toyen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje