Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til ErogenProfilbildet til ElleseusProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til Klar 79Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til LatexLovrProfilbildet til Joey77Profilbildet til toro60Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til AinaCdProfilbildet til sokersexogmorro
Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til LissaProfilbildet til LadysmanProfilbildet til Tobben28Profilbildet til Torill1979Profilbildet til swedmanProfilbildet til BotanicalProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til KristiansenProfilbildet til zailoProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til Slappen72Profilbildet til Midas

Toyen

@toyen
aktiv 1 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Toyen:Disse profilene har Toyen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje