Profilbildet til TigerProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til Mossing34Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til SiggyzagProfilbildet til petzlProfilbildet til **WanjaProfilbildet til PSYllonProfilbildet til chipProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til KogKProfilbildet til vekten75Profilbildet til ValeriaProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til ÅsaneG20
Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til ThomasassProfilbildet til LærerenProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til KaisaProfilbildet til Stine1986Profilbildet til Donatello21Profilbildet til MedusaProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til BullseyeProfilbildet til NyssaProfilbildet til DorransProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til HardRockProfilbildet til Lenea

Toyen

@toyen
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Toyen:Disse profilene har Toyen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje