Profilbildet til bbck osloProfilbildet til gameroslProfilbildet til mann oslProfilbildet til LatexmannProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til freaky2Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til love one anotherProfilbildet til xantippeProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til Trappani89Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til KongenProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til CandyCrush
Profilbildet til Trheim1977Profilbildet til MartinosloProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til jenandProfilbildet til JontassProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til m52aProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til temptationProfilbildet til TengilProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til KatherineProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til sweettortureProfilbildet til puppemarianne

Toyen

@toyen
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Toyen:Disse profilene har Toyen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje