Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til sisunorProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til zailoProfilbildet til EvensProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til ingoladProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til Anne72Profilbildet til nymfodaleProfilbildet til BotanicalProfilbildet til solaProfilbildet til SandnesMann1
Profilbildet til chipProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til HardRockProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til krsflortProfilbildet til ScorpionProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til brollProfilbildet til par_30Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til MidasProfilbildet til *Punky*Profilbildet til Mimmi51

Toyen

@toyen
aktiv 2 år, 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt Toyen:Disse profilene har Toyen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje