Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til AndyrjProfilbildet til LamatryneProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til mindwtoProfilbildet til NylongummiProfilbildet til Alexander44Profilbildet til EmmaEEProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til staalmannenProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til solaProfilbildet til ArielProfilbildet til bamsefarProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_
Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til AndiiProfilbildet til IntrMannProfilbildet til Cato1977Profilbildet til KineticMan75Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til KatherineProfilbildet til Natasha93Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til northkickProfilbildet til plusSProfilbildet til OlavsenProfilbildet til kinky667Profilbildet til ValeriaProfilbildet til two-playful

Toyen

@toyen
aktiv 1 år, 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt Toyen:Disse profilene har Toyen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje