Profilbildet til MikeProfilbildet til NjordProfilbildet til yanaProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til Lill17Profilbildet til norseman9Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til KogKProfilbildet til AzathothProfilbildet til BittenProfilbildet til NeonProfilbildet til urokraakeProfilbildet til testoman
Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til Bukowski69Profilbildet til northkickProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til agderProfilbildet til davidandreProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til julieProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til Jan46Profilbildet til nada000Profilbildet til kennedy85Profilbildet til jeanettekProfilbildet til røyskattaProfilbildet til Biparoppland
  • 3 år, 8 måneder siden

    Toyen

    Toyen endret profilbildet sitt 3 år, 8 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje