Profilbildet til JiJiProfilbildet til 33Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til Leto78Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til AlekProfilbildet til BabyWProfilbildet til trisvikProfilbildet til Kas=)Profilbildet til solaProfilbildet til windel999Profilbildet til beitoProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til Marius
Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til Dotto81Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til toro60Profilbildet til hgsd1Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til maritaProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til bergen89Profilbildet til MissProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til Cdrypa
  • 3 år, 7 måneder siden

    Toyen

    Toyen endret profilbildet sitt 3 år, 7 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje