Profilbildet til BjornchProfilbildet til JaNuSProfilbildet til JM28Profilbildet til NataProfilbildet til dp72Profilbildet til AndiiProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til OsloG21Profilbildet til ArousalProfilbildet til Skeva91Profilbildet til Man30303Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til NinnaProfilbildet til MeeowProfilbildet til windel999
Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til westpar76Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til ValeriaProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til vesle 43Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til @nn@Profilbildet til mindwtoProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtes

Toyen

@toyen
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Toyen:Disse profilene har Toyen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje