Profilbildet til Flekka18Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til maler.nProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til julieProfilbildet til Plu2Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til trannyboyProfilbildet til Hemne72Profilbildet til sisunorProfilbildet til veilchen
Profilbildet til Grom87Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til gameroslProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til SakoProfilbildet til Helene89Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til akane21Profilbildet til VictorProfilbildet til Mandal37Profilbildet til pierceddickProfilbildet til orphansProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til Chatrinetv

Toyen

@toyen
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt Toyen:Disse profilene har Toyen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje