Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til sølProfilbildet til Bimann43Profilbildet til beitoProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til BillProfilbildet til Kate WProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til chipProfilbildet til TingTongProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til afrikar
Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til Lez 40Profilbildet til XenaProfilbildet til FinelineProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til førdeparetProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til KarinagayProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til akane21Profilbildet til LauVauProfilbildet til nelg90Profilbildet til Shyroxya

Toyen

@toyen
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt Toyen:Disse profilene har Toyen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje