Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til @nn@Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til XjanneProfilbildet til regntøymannProfilbildet til knutbrgProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til hawe35Profilbildet til Tobben28Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til DrYvilProfilbildet til DonGrisProfilbildet til Helene89Profilbildet til snirlenProfilbildet til Hexa
Profilbildet til bwillyProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til MrVoldProfilbildet til Osl38Profilbildet til SylvesterProfilbildet til kinky667Profilbildet til Ready4funProfilbildet til BillProfilbildet til mrtoreProfilbildet til ingoladProfilbildet til CulprateProfilbildet til vårkåtProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til love one anotherProfilbildet til lauraloveProfilbildet til Lenea

Toyen

@toyen
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Toyen:Disse profilene har Toyen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje