Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til Natasha93Profilbildet til jens41Profilbildet til Slave g23Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til MizzyProfilbildet til LærerenProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til sjømannProfilbildet til freezinProfilbildet til Erik1337Profilbildet til Tara84Profilbildet til Nic94Profilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til Daniella40 med mann
Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til SarlimeProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til bakerProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til JustinProfilbildet til Klar 79Profilbildet til Mossing34Profilbildet til BiparProfilbildet til SamehadaProfilbildet til elghodeProfilbildet til stenafoProfilbildet til Man30303Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til ingoladProfilbildet til Vfold50M

Toyen

@toyen
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt Toyen:Disse profilene har Toyen besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Toyen

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje