Profilbildet til InsomniaProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til SwededarterProfilbildet til komigje69Profilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til knutbrgProfilbildet til *Punky*Profilbildet til Trheim1977Profilbildet til SamehadaProfilbildet til TingTongProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til m52aProfilbildet til shiva
Profilbildet til davidandreProfilbildet til GiggSProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til foresterProfilbildet til chipProfilbildet til 33Profilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til beitoProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til BottomProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til Nic94Profilbildet til bait69Profilbildet til love one another

Toyen

@toyen
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Toyen:Disse profilene har Toyen besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Toyen

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje