Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til SvantepriProfilbildet til DonGrisProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til cat68Profilbildet til vickycdProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til jarlemannProfilbildet til foresterProfilbildet til TingTongProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til Dotto81Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til Dionysus
Profilbildet til KosMusProfilbildet til Huldra89Profilbildet til AndroidProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til AsveigProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til Hot&hornyProfilbildet til MelekProfilbildet til JimBodenProfilbildet til AnetteleProfilbildet til m52aProfilbildet til Caleron86Profilbildet til -MissV-Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til KantarellenTerrasse

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje