Profilbildet til DionysusProfilbildet til Stine1986Profilbildet til ZaxProfilbildet til LeneaProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til ErogenProfilbildet til Latex50Profilbildet til johnrunProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til fadedProfilbildet til pitt76Profilbildet til HebroProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til godsg1
Profilbildet til MedusaProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til KvastenProfilbildet til LamatryneProfilbildet til kmfantProfilbildet til joniProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til petrus1956Profilbildet til xtrProfilbildet til RJProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til SkårnesProfilbildet til JM28Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til Latexfun

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje